menuknop

Wat is content management

Content management is gegevensbeheer
Content management is gegevensbeheer
Iedereen heeft het er over, maar wat is het nu eigenlijk werkelijk? Ondanks dat het concept zo veelomvattend is en in vele vormen wordt toegepast, laat het zich in slechts een enkele zin omschrijven.

Wat is content management? Content management is het beheer van gegevens. Het is niets meer en niets minder. De kans is groot dat u zelf regelmatig content management of gegevensbeheer pleegt. Het indelen van uw emails in aparte mappen voor familie en vrienden, de contacten in uw msn-account indelen, maar ook de ledenadministratie van uw tennisvereniging vallen onder de noemer gegevensbeheer.

Wat betekent content management in mijn situatie?

De vermelding content management is dus heel algemeen, en erg contextafhankelijk. Voor wat betreft uw website zal het gaan om het beheren van de pagina's op uw website. Voor een webwinkel gaat het over het product- en orderbeheer. Hybrid web studio heeft een aantal applicaties ontwikkeld welke het beheer van de gegevens in internet gerelateerde situaties aanzienlijk kunnen vereenvoudigen. Vraag aan Hybrid web studio wat content management in uw situatie voor u kan betekenen.

Lees: waarom content management
Lees: content management systeem

vraag om meer informatie


3D fotografie door Hybrid web studio3D fotografie door Hybrid web studio
Hybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studioHybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studio
Nieuwe <span>HTTP-standaard</span> krijgt encryptie ingebouwdNieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd


Lees hier alle nieuws & blogs


Ga omhoog
Volg Hybrid web studio op FacebookVolg Hybrid web studio op TwitterVolg Hybrid web studio op LinkedInDeel deze pagina via Whatsapp

Wij kunnen u helpen!
Hybrid web studio: websitebouwer sinds 2003
Woudsedijk 12 - 2461 CR - Langeraar - The Netherlands
+31172609714 | info@hybrid-ws.nl


Wordt ook klant van Hybrid web studio: velen gingen u reeds voor. Sinds 2003 is Hybrid web studio een betrouwbare partner voor het ontwerpen van goede websites en webwinkels. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor logo's, huisstijlen, drukwerk en fotografie. Onze specialisten bouwen al sinds 1994 websites en zijn zeer ervaren in het bieden van goed beheerbare systemen voor meertalige websites.
Copyright © 2019 - Hybrid web studio


Deze site is gemaakt met Hybrid cms | Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's