menuknop

Content management systeem

Een content management systeem is een programma waarmee u zelf de controle heeft over de inhoud van uw website. Wilt u nieuwe pagina's, foto's of links plaatsen? Dat kan met een content management systeem. Wilt u de inhoud veranderen of acties beheren? Dant kan met een content management systeem.

Er zijn vele soorten content management systemen. Een goed content management systeem voldoet aan de eisen die u eraan stelt. Die eisen kunnen voor verschillende organisaties uit andere aandachtspunten bestaan. Het is dus altijd belangrijk om eerst in kaart te brengen wat er van een systeem verwacht wordt.

Ons eigen systeem: Hybrid CMS

Hybrid web studio heeft een jarenlange ervaring in het op maat programmeren van content management systemen. De ervaring die we hiermee opgedaan hebben heeft ook geleid tot de ontwikkeling van een standaard content management systeem, het Hybrid CMS. Dit systeem is meertalig, seo-vriendelijk, gebruiksvriendelijk en modulair van opzet. Wilt u meer weten over het Hybrid CMS, dan kunt u altijd aangeven dat u wilt dat wij contact met u opnemen.

Inzetten van open source oplossingen

Naast de oplossingen welke Hybrid web studio in eigen beheer ontwikkeld heeft zijn we natuurlijk op de hoogte van de diverse open source systemen. Hieronder worden er een aantal genoemd. Zowel voor websites als webshops weet Hybrid web studio deze in te zetten.

Heeft u een wens met betrekking tot een van deze systemen? Laat het ons weten.

Lees: wat content management is
Lees: waarom content management

vraag om meer informatie


3D fotografie door Hybrid web studio3D fotografie door Hybrid web studio
Hybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studioHybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studio
Nieuwe <span>HTTP-standaard</span> krijgt encryptie ingebouwdNieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd


Lees hier alle nieuws & blogs


Ga omhoog
Volg Hybrid web studio op FacebookVolg Hybrid web studio op TwitterVolg Hybrid web studio op LinkedInDeel deze pagina via Whatsapp

Wij kunnen u helpen!
Hybrid web studio: websitebouwer sinds 2003
Woudsedijk 12 - 2461 CR - Langeraar - The Netherlands
+31172609714 | info@hybrid-ws.nl


Wordt ook klant van Hybrid web studio: velen gingen u reeds voor. Sinds 2003 is Hybrid web studio een betrouwbare partner voor het ontwerpen van goede websites en webwinkels. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor logo's, huisstijlen, drukwerk en fotografie. Onze specialisten bouwen al sinds 1994 websites en zijn zeer ervaren in het bieden van goed beheerbare systemen voor meertalige websites.
Copyright © 2019 - Hybrid web studio


Deze site is gemaakt met Hybrid cms | Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's