menuknop

De werkwijze van Hybrid web studio

Stap voor stap naar het eindresultaat
Stap voor stap naar het eindresultaat
Voordat u met ons in zee gaat wilt u natuurlijk een idee hebben wat u kunt verwachten. En gelijk heeft u! Het gebeurt te vaak dat bedrijven in het voortraject niet genoeg duidelijkheid scheppen en dat daardoor de verwachtingen en oplossingen ver uit elkaar liggen. Hybrid probeert dit te voorkomen, en daar heeft zowel u als wij plezier van.

Stap 1: Kennismaking

U krijgt een idee van Hybrid web studio. Dit kan via deze website zijn, via e-mail, tijdens een ontmoeting of een telefonisch gesprek. Wanneer u een goed gevoel heeft, dan maken we een afspraak.

Stap 2: Inventarisatie van uw wensen

Centraal staat de doelstelling die uw organisatie heeft. Op basis hiervan zullen we uw wensen ten aanzien van de website bepalen. Deze vormen immers de basis voor het verdere verloop van het project.

Stap 3: Projectbeschrijving en offerte

Om verwachting en oplossing goed aan te laten sluiten, maakt hybrid web studio altijd even een schriftelijke beschrijving van het project. Op basis van deze omschrijving wordt er ook een voorstel aan u gedaan door middel van een offerte.

Stap 4: Vormgeving

Erg belangrijk bij communicatie, al dan niet online, is vormgeving. De wijze waarop uw website eruit ziet, bepaalt ook in grote mate de eerste indruk die u bij bezoekers en klanten achterlaat. Hybrid web studio heeft de expertise in huis om de vormgeving voor u te maken. Heeft u al een vormgever? Geen probleem, samenwerking is een van onze sterke punten.

Stap 5: Realisatie

Zodra projectbeschrijving en vormgeving accoord zijn, is het zaak om zo spoedig mogelijk op te leveren. Hybrid web studio richt tijdens de realisatie een testlocatie voor u in, waar u de vorderingen kunt volgen. Hiermee hebben we ook meteen een belangrijk middel waarmee we voortgang en werking kunnen controleren en desgewenst bij kunnen sturen.

Stap 6: Oplevering en instructie

Wanneer het project succesvol is afgerond en goed is getest, zal uw website op de definitieve locatie worden geplaatst. Vanaf dat moment ziet uw klant uw nieuwe website. Wanneer er een content management systeem aan de website gekoppeld is, zult u van ons ook een instructie hiervoor krijgen.

Stap 7: Evaluatie

Wij vinden het belangrijk om na enige tijd van u te vernemen hoe uw ervaringen en die van uw klanten zijn geweest.

 

vraag een kennismakingsgesprek


3D fotografie door Hybrid web studio3D fotografie door Hybrid web studio
Hybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studioHybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studio
Nieuwe <span>HTTP-standaard</span> krijgt encryptie ingebouwdNieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd


Lees hier alle nieuws & blogs


Ga omhoog
Volg Hybrid web studio op FacebookVolg Hybrid web studio op TwitterVolg Hybrid web studio op LinkedInDeel deze pagina via Whatsapp

Wij kunnen u helpen!
Hybrid web studio: websitebouwer sinds 2003
Woudsedijk 12 - 2461 CR - Langeraar - The Netherlands
+31172609714 | info@hybrid-ws.nl


Wordt ook klant van Hybrid web studio: velen gingen u reeds voor. Sinds 2003 is Hybrid web studio een betrouwbare partner voor het ontwerpen van goede websites en webwinkels. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor logo's, huisstijlen, drukwerk en fotografie. Onze specialisten bouwen al sinds 1994 websites en zijn zeer ervaren in het bieden van goed beheerbare systemen voor meertalige websites.
Copyright © 2019 - Hybrid web studio


Deze site is gemaakt met Hybrid cms | Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's