menuknop

Zeventalige website opgeleverd: K.G. van Vliet Verhuur B.V.

de website van K.G. van Vliet Verhuur B.V.
de website van K.G. van Vliet Verhuur B.V.

Dat met het content management systeem van Hybrid web studio meertalige websites kunnen worden beheerd, dat wist u wellicht al, maar nu is er ook een website met zeven talen die door de klant zelf wordt bijgehouden. Ze gebruiken hiervoor het door Hybrid in eigen beheer ontwikkelde content management systeem Hybrid CMS.

Wij zijn er uiteraard trots op dat we de website van K.G. van Vliet Verhuur B.V. hebben ontwikkeld en dat de informatie hierop in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en zelfs in het Pools en Deens is terug te lezen. In tegenstelling tot veel meertalige websites is op deze website iedere pagina direct in een andere taal te raadplegen, zonder in een apart deel van de website opnieuw naar de betreffende pagina te navigeren. Overigens is ook de fotografie op deze website verzorgd door Hybrid web studio.

Heeft u ook de wens om uw website in meerdere talen aan uw doelgroep aan te bieden maar weet u nog niet hoe? Vraag een vrijblijvend gesprek aan. Wellicht kan Hybrid web studio hierin iets voor u betekenen.

 

Voor meer informatie over K.G. van Vliet Verhuur B.V. kunt u de website van K.G. van Vliet Verhuur B.V. bezoeken,


3D fotografie door Hybrid web studio3D fotografie door Hybrid web studio
Hybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studioHybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studio
Nieuwe <span>HTTP-standaard</span> krijgt encryptie ingebouwdNieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd


Lees hier alle nieuws & blogs


Ga omhoog
Volg Hybrid web studio op FacebookVolg Hybrid web studio op TwitterVolg Hybrid web studio op LinkedInDeel deze pagina via Whatsapp

Wij kunnen u helpen!
Hybrid web studio: websitebouwer sinds 2003
Woudsedijk 12 - 2461 CR - Langeraar - The Netherlands
+31172609714 | info@hybrid-ws.nl


Wordt ook klant van Hybrid web studio: velen gingen u reeds voor. Sinds 2003 is Hybrid web studio een betrouwbare partner voor het ontwerpen van goede websites en webwinkels. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor logo's, huisstijlen, drukwerk en fotografie. Onze specialisten bouwen al sinds 1994 websites en zijn zeer ervaren in het bieden van goed beheerbare systemen voor meertalige websites.
Copyright © 2019 - Hybrid web studio


Deze site is gemaakt met Hybrid cms | Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's