menuknop

ICT~Office wordt Nederland ICT: Hybrid helpt mee

de website van Nederland ICT
De website van Nederland ICT

ICT~Office gaat de komende tijd een grote verandering doormaken. Uiteraard zijn ze hier al enige tijd mee bezig, maar nu mag ook de rest van de wereld hier kennis van nemen. Allereerst verandert de naam van de brancheorganisatie naar Nederland ICT. Uiteraard blijft het hier niet bij. Inhoudelijk gaat er ook het een en ander aangepast worden, en uiteraard de wijze waarop er met de leden gecommuniceerd wordt.

In de eerste stappen hebben heeft Nederland ICT in samenwerking met Hybrid web studio de structuur van de website herzien en inhoudelijk op enkele vlakken aangepast. Daarnaast zijn er plannen om qua toegankelijkheid van de gegevens en interactiviteit met de leden van Nederland ICT grote verbeteringen aan te brengen. De komende maanden zal hier hard aan gewerkt worden.

 

Voor meer informatie over Nederland ICT kunt u de website van Nederland ICT bezoeken.


3D fotografie door Hybrid web studio3D fotografie door Hybrid web studio
Hybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studioHybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studio
Nieuwe <span>HTTP-standaard</span> krijgt encryptie ingebouwdNieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd


Lees hier alle nieuws & blogs


Ga omhoog
Volg Hybrid web studio op FacebookVolg Hybrid web studio op TwitterVolg Hybrid web studio op LinkedInDeel deze pagina via Whatsapp

Wij kunnen u helpen!
Hybrid web studio: websitebouwer sinds 2003
Woudsedijk 12 - 2461 CR - Langeraar - The Netherlands
+31172609714 | info@hybrid-ws.nl


Wordt ook klant van Hybrid web studio: velen gingen u reeds voor. Sinds 2003 is Hybrid web studio een betrouwbare partner voor het ontwerpen van goede websites en webwinkels. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor logo's, huisstijlen, drukwerk en fotografie. Onze specialisten bouwen al sinds 1994 websites en zijn zeer ervaren in het bieden van goed beheerbare systemen voor meertalige websites.
Copyright © 2019 - Hybrid web studio


Deze site is gemaakt met Hybrid cms | Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's