menuknop
Snelste download bij de Zuid-Koreanen

Zuid-Koreanen downloaden het snelst

Bestanden downloaden via internet gaat het snelst in Zuid-Korea. Dat gebeurt met een gemiddelde snelheid van 2202 kilobytes per seconde (KBps).

Dat blijkt uit een dinsdag gepubliceerde uitslag van een onderzoek van het Amerikaanse media distributie bedrijf Pando Networks. De top 5 bestaat verder uit RoemeniŽ (1909 KBps), Bulgarije (1611 KBps), Litouwen (1462 KBps) en Letland (1377 KBps). Daarna komen Japan, Zweden, OekraÔne, Denemarken en Hongkong, dat de rij sluit met 992 KBps.

Nederland valt met 934 KBps net buiten de top 10, maar komt wel ruim boven het wereldwijde gemiddelde van 580 KBps uit. Het bedrijf onderzocht 27 miljoen downloads van 20 miljoen computers in 224 landen van januari tot juni dit jaar.

Downloaden gaat het langzaamst in de Democratische Republiek Congo, waar een bestand met 13 KBps wordt binnengehaald. In de Centraal-Afrikaanse Republiek gaat dat met 14 KBps bijna net zo traag, evenals op de Comoren (23 KBps).

Volgens Pando Networks is het opvallend dat de verschillen zo groot zijn. In industrielanden kan veelal stukken sneller worden gedownload dan in ontwikkelingslanden. Toch zitten landen als de Verenigde Staten (606 KBps), Frankrijk (604 KBps), het Verenigd Koninkrijk (599 KBps) en China (245 KBps) niet eens in de buurt van de snelsten.


Bron: Automatiseringgids
Door: ANP


3D fotografie door Hybrid web studio3D fotografie door Hybrid web studio
Hybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studioHybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studio
Nieuwe <span>HTTP-standaard</span> krijgt encryptie ingebouwdNieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd


Lees hier alle nieuws & blogs


Ga omhoog
Volg Hybrid web studio op FacebookVolg Hybrid web studio op TwitterVolg Hybrid web studio op LinkedInDeel deze pagina via Whatsapp

Wij kunnen u helpen!
Hybrid web studio: websitebouwer sinds 2003
Woudsedijk 12 - 2461 CR - Langeraar - The Netherlands
+31172609714 | info@hybrid-ws.nl


Wordt ook klant van Hybrid web studio: velen gingen u reeds voor. Sinds 2003 is Hybrid web studio een betrouwbare partner voor het ontwerpen van goede websites en webwinkels. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor logo's, huisstijlen, drukwerk en fotografie. Onze specialisten bouwen al sinds 1994 websites en zijn zeer ervaren in het bieden van goed beheerbare systemen voor meertalige websites.
Copyright © 2019 - Hybrid web studio


Deze site is gemaakt met Hybrid cms | Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's