menuknop

Koningsspelen Langeraar


De door Hybrid web studio gesponsorde website
Op 26 april 2013 pakt Langeraar flink uit! Net als in veel plaatsen in Nederland worden ook hier de Koningsspelen georganiseerd. De troonswisseling wordt op deze manier door de scholen en een aantal enthousiaste (sport-)verenigingen gevierd.

Hybrid web studio heeft voor deze gelegenheid een website gemaakt waarop kinderen, ouders, vrijwilligers en andere geinteresseerden op de hoogte gehouden kunnen worden. Na afloop zal de organisatie hierop een dagverslag plaatsen en zullen de door diverse mensen gemaakte foto's worden aangeboden.

Hybrid web studio heeft de Koningsspelen gesponsord door middel van deze website voor ouders, kinderen en organisatie. Dit gebaar werd op prijs gesteld en enthousiast ontvangen.

 

Ga naar deze website


3D fotografie door Hybrid web studio3D fotografie door Hybrid web studio
Hybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studioHybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studio
Nieuwe <span>HTTP-standaard</span> krijgt encryptie ingebouwdNieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd


Lees hier alle nieuws & blogs


Ga omhoog
Volg Hybrid web studio op FacebookVolg Hybrid web studio op TwitterVolg Hybrid web studio op LinkedInDeel deze pagina via Whatsapp

Wij kunnen u helpen!
Hybrid web studio: websitebouwer sinds 2003
Woudsedijk 12 - 2461 CR - Langeraar - The Netherlands
+31172609714 | info@hybrid-ws.nl


Wordt ook klant van Hybrid web studio: velen gingen u reeds voor. Sinds 2003 is Hybrid web studio een betrouwbare partner voor het ontwerpen van goede websites en webwinkels. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor logo's, huisstijlen, drukwerk en fotografie. Onze specialisten bouwen al sinds 1994 websites en zijn zeer ervaren in het bieden van goed beheerbare systemen voor meertalige websites.
Copyright © 2019 - Hybrid web studio


Deze site is gemaakt met Hybrid cms | Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's