menuknop

Hinowa Nederland nu ook te volgen via Facebook, YouTube en RSS

Voor Hinowa Nederland heeft Hybrid web studio een uitbereiding gemaakt op het gebruikte Hybrid CMS. De nieuwsberichten van Hinowa Nederland worden nu ook middels een RSS-feed te wereld in gestuurd. Vanzelfsprekend is ook deze ontwikkeling een manier waarop bezoekers en gebruikers van de site informatie op een eenvoudigere wijze kunnen ontvangen. Naast dit gebruiksvriendelijke aspect heeft de RSS-feed nog een ander positief effect: zoekmachines indexeren de feed ook en de feed kan dus een positief resultaat opleveren in de positie van de zoekmachine resultaten.

Hinowa al langer op Facebook en Youtube

Daarnaast is Hinowa Nederland al langere tijd actief op Facebook en Youtube. Om nu de gebruikers van de website ook hier attent op te maken, zijn er knoppen op de website geplaatst waarmee de Facebook community en het YouTube kanaal kunnen worden bereikt. En natuurlijk kan middels de RSS knop de feed worden gevolgd. Probeer eens een speciale RSS-reader, dat maakt het gebruik hiervan erg prettig. Binnenkort leest u op de website van Hybrid web studio hoe u dit aan kunt pakken.

Bezoek de site van Hinowa Nederland


3D fotografie door Hybrid web studio3D fotografie door Hybrid web studio
Hybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studioHybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studio
Nieuwe <span>HTTP-standaard</span> krijgt encryptie ingebouwdNieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd


Lees hier alle nieuws & blogs


Ga omhoog
Volg Hybrid web studio op FacebookVolg Hybrid web studio op TwitterVolg Hybrid web studio op LinkedInDeel deze pagina via Whatsapp

Wij kunnen u helpen!
Hybrid web studio: websitebouwer sinds 2003
Woudsedijk 12 - 2461 CR - Langeraar - The Netherlands
+31172609714 | info@hybrid-ws.nl


Wordt ook klant van Hybrid web studio: velen gingen u reeds voor. Sinds 2003 is Hybrid web studio een betrouwbare partner voor het ontwerpen van goede websites en webwinkels. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor logo's, huisstijlen, drukwerk en fotografie. Onze specialisten bouwen al sinds 1994 websites en zijn zeer ervaren in het bieden van goed beheerbare systemen voor meertalige websites.
Copyright © 2019 - Hybrid web studio


Deze site is gemaakt met Hybrid cms | Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's