menuknop

Google laat gebruiker zoekresultaat beoordelen

Google voegt een nieuwe functie toe aan zijn zoekmachine. Gebruikers kunnen in de zoekresultaten per item met een knop +1 aangeven of zij het resultaat waardevol vinden.

Om gebruik te kunnen maken van de +1-knop moet wel eerst worden ingelogd op het Google-gebruikersaccount met een publiek profiel. De waardering is vervolgens voor iedereen zichtbaar. Google verwacht zo het zoeken voor anderen eenvoudiger te maken.

De nieuwe functie heeft voorlopig nog de status van experiment. Om mee te doen met de proef moet eerst een button op de Google Experimentals-pagina worden aangeklikt.


3D fotografie door Hybrid web studio3D fotografie door Hybrid web studio
Hybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studioHybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studio
Nieuwe <span>HTTP-standaard</span> krijgt encryptie ingebouwdNieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd


Lees hier alle nieuws & blogs


Ga omhoog
Volg Hybrid web studio op FacebookVolg Hybrid web studio op TwitterVolg Hybrid web studio op LinkedInDeel deze pagina via Whatsapp

Wij kunnen u helpen!
Hybrid web studio: websitebouwer sinds 2003
Woudsedijk 12 - 2461 CR - Langeraar - The Netherlands
+31172609714 | info@hybrid-ws.nl


Wordt ook klant van Hybrid web studio: velen gingen u reeds voor. Sinds 2003 is Hybrid web studio een betrouwbare partner voor het ontwerpen van goede websites en webwinkels. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor logo's, huisstijlen, drukwerk en fotografie. Onze specialisten bouwen al sinds 1994 websites en zijn zeer ervaren in het bieden van goed beheerbare systemen voor meertalige websites.
Copyright © 2019 - Hybrid web studio


Deze site is gemaakt met Hybrid cms | Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's