menuknop
Een nieuwe website voor basketball club ABC TerAar

De QR-maker: een facebook App om QR-codes te maken

Je ziet ze steeds vaker, de blokkerige plaatjes. Van filmposter tot yoghurtpak, veel producenten zijn begonnen om deze variant op de streepjescodes te gebruiken voor producten, diensten en informatie. Heeft u ze wel eens gebruikt? En wat zijn het eigenlijk?

Het zijn QR-codes. Deze tweedimensionale streepjescode werd in 1994 al ontwikkeld om snel decodeerbaar te zijn. Inmiddels kun je er tal van soorten informatie in coderen. Een applicatie op uw telefoon of tablet is dan in staat om hem te lezen en de desbetreffende actie te ondernemen. Meestal is dat het openen van een internetpagina, maar ook het coderen van een menukaart behoort tot de mogelijkheden.

Nu heeft Hybrid web studio een App op Facebook gemaakt om je eigen QR-code te genereren. Leuk, nuttig en ook nog eens gratis te gebruiken. Als u hem gaat proberen, vergeet dan niet om ook Hybrid web studio op Facebook te volgen.

Probeer HIER de QR-maker.

Heeft u ook een leuk idee voor een Facebook App? Neem dan vrijblijvend contact op.


3D fotografie door Hybrid web studio3D fotografie door Hybrid web studio
Hybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studioHybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studio
Nieuwe <span>HTTP-standaard</span> krijgt encryptie ingebouwdNieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd


Lees hier alle nieuws & blogs


Ga omhoog
Volg Hybrid web studio op FacebookVolg Hybrid web studio op TwitterVolg Hybrid web studio op LinkedInDeel deze pagina via Whatsapp

Wij kunnen u helpen!
Hybrid web studio: websitebouwer sinds 2003
Woudsedijk 12 - 2461 CR - Langeraar - The Netherlands
+31172609714 | info@hybrid-ws.nl


Wordt ook klant van Hybrid web studio: velen gingen u reeds voor. Sinds 2003 is Hybrid web studio een betrouwbare partner voor het ontwerpen van goede websites en webwinkels. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor logo's, huisstijlen, drukwerk en fotografie. Onze specialisten bouwen al sinds 1994 websites en zijn zeer ervaren in het bieden van goed beheerbare systemen voor meertalige websites.
Copyright © 2019 - Hybrid web studio


Deze site is gemaakt met Hybrid cms | Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's