menuknop

3e EASD Diabetes Lagerhuisdebat 2013

De jaarlijkse vergadering van de European Association for the Study of Diabetes (EASD) is 's werelds toonaangevende internationale forum voor onderzoek naar diabetes, niet alleen voor wetenschappers, maar ook voor pati├â┬źntenorganisaties en de farmaceutische industrie wereldwijd.

Dit jaar vindt van 23-27 september in Barcelona het EASD congres plaats en het belooft een spannend inzicht te bieden in de meest recente onderzoeksresultaten en toekomstige ontwikkelingen in alle aspecten van de diabetologie.

Hybrid web studio heeft dit jaar, net als vorig jaar, de website voor dit debat verzorgd voor van Zuiden Communications. Via de website worden geinteresseerden op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Als extra dienstverlening houdt de organisator de ingeschrevenen oo via sms en email op de hoogte, mits deze hebben aangegeven hier prijs op te stellen.

Ga naar de website van het 3e EASD Diabetes Lagerhuisdebat 2013 >>


3D fotografie door Hybrid web studio3D fotografie door Hybrid web studio
Hybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studioHybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studio
Nieuwe <span>HTTP-standaard</span> krijgt encryptie ingebouwdNieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd


Lees hier alle nieuws & blogs


Ga omhoog
Volg Hybrid web studio op FacebookVolg Hybrid web studio op TwitterVolg Hybrid web studio op LinkedInDeel deze pagina via Whatsapp

Wij kunnen u helpen!
Hybrid web studio: websitebouwer sinds 2003
Woudsedijk 12 - 2461 CR - Langeraar - The Netherlands
+31172609714 | info@hybrid-ws.nl


Wordt ook klant van Hybrid web studio: velen gingen u reeds voor. Sinds 2003 is Hybrid web studio een betrouwbare partner voor het ontwerpen van goede websites en webwinkels. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor logo's, huisstijlen, drukwerk en fotografie. Onze specialisten bouwen al sinds 1994 websites en zijn zeer ervaren in het bieden van goed beheerbare systemen voor meertalige websites.
Copyright © 2019 - Hybrid web studio


Deze site is gemaakt met Hybrid cms | Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's