menuknop

Food fotografie

Een aparte discipline binnen de fotografie is food fotografie; het fotograferen van eten is een kunst apart. Niet alleen moet de foto correct belicht zijn en een mooie compositie hebben, ook moet het er nog eens aantrekkelijk en smakelijk uit zien.

Hybrid web studio kan u ook helpen bij het maken van uw food foto's. Erwin Bon, de fotograaf in kwestie, heeft een passie voor zowel fotograferen als voor koken. Door zijn gecombineerde passie wil hij ieder gerecht de noodzakelijke aandacht geven om mooi op de plaat te worden gezet. Dit kan zowel in de studio als bij u op locatie. En uiteraard kan dit zowel met uw eigen servies als met de attributen welke hij als fotograaf verzameld heeft.

Op deze pagina zullen wij in de loop der tijd een aantal voorbeelden verzamelen, we zijn op het moment druk bezig hier een selectie van te maken.

Vraag om meer informatie

 

Food fotografie: pompoensoep


3D fotografie door Hybrid web studio3D fotografie door Hybrid web studio
Hybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studioHybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studio
Nieuwe <span>HTTP-standaard</span> krijgt encryptie ingebouwdNieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd


Lees hier alle nieuws & blogs


Ga omhoog
Volg Hybrid web studio op FacebookVolg Hybrid web studio op TwitterVolg Hybrid web studio op LinkedInDeel deze pagina via Whatsapp

Wij kunnen u helpen!
Hybrid web studio: websitebouwer sinds 2003
Woudsedijk 12 - 2461 CR - Langeraar - The Netherlands
+31172609714 | info@hybrid-ws.nl


Wordt ook klant van Hybrid web studio: velen gingen u reeds voor. Sinds 2003 is Hybrid web studio een betrouwbare partner voor het ontwerpen van goede websites en webwinkels. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor logo's, huisstijlen, drukwerk en fotografie. Onze specialisten bouwen al sinds 1994 websites en zijn zeer ervaren in het bieden van goed beheerbare systemen voor meertalige websites.
Copyright © 2019 - Hybrid web studio


Deze site is gemaakt met Hybrid cms | Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's