menuknop

Effectieve websites vanaf € 995,-

U wilt een nieuwe website, maar heeft maar een beperkt budget? Ook dan kan Hybrid web studio u helpen. Wij maken complete websites vanaf € 995,-. Vanzelfsprekend is dat dan niet een website met de meest ingewikkelde toeters en bellen, maar het is een effectieve website waarin u uw bedrijf en producten kunt presenteren op een professionele wijze.

Waarom is dit interessant voor u?

Wij willen niet alleen een website leveren, maar willen ook graag dat u hier zelf mee aan de gang kunt gaan. We leveren er dus altijd een systeem bij waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt aanpassen. Het mooie is dat u hiervoor geen programmeur hoeft te zijn. Met onze systemen kan iedereen die een brief in bijvoorbeeld Word kan typen op eenvoudige en herkenbare wijze de inhoud van de website bewerken. Ook het plaatsen van een foto of het delen van een youtube-filmpje zijn super simpel.

Onze systemen zijn in beginsel meertalig opgezet. Dit betekent dat u uw klanten in méér dan een taal aan kunt spreken. Vanzelfsprekend is dit een mogelijkheid, maar kunt u ook uw website in een enkele taal publiceren.

Door onze werkwijze kunnen wij u in de toekomst altijd van dienst blijven, omdat de systemen die wij leveren uitbreidbaar zijn. Wilt u in de toekomst bijvoorbeeld online gaan verkopen? Geen probleem, daar hebben wij dan altijd een oplossing voor.

Inhoud van de aanbieding

Vrijblijvend gesprek

Natuurlijk wilt u eerst weten wat voor vlees u in de kuip heeft. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom vinden wij het belangrijk eerst kennis met elkaar te maken. Wij komen daarbij graag naar u toe om u te leren kennen en uw vragen te beantwoorden. Klik op onderstaande knop voor een vrijblijvend gesprek of bel +31613729569.

 

Ik wil een vrijblijvend gesprek


3D fotografie door Hybrid web studio3D fotografie door Hybrid web studio
Hybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studioHybrid web solutions heet voortaan Hybrid web studio
Nieuwe <span>HTTP-standaard</span> krijgt encryptie ingebouwdNieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd


Lees hier alle nieuws & blogs


Ga omhoog
Volg Hybrid web studio op FacebookVolg Hybrid web studio op TwitterVolg Hybrid web studio op LinkedInDeel deze pagina via Whatsapp

Wij kunnen u helpen!
Hybrid web studio: websitebouwer sinds 2003
Woudsedijk 12 - 2461 CR - Langeraar - The Netherlands
+31172609714 | info@hybrid-ws.nl


Wordt ook klant van Hybrid web studio: velen gingen u reeds voor. Sinds 2003 is Hybrid web studio een betrouwbare partner voor het ontwerpen van goede websites en webwinkels. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor logo's, huisstijlen, drukwerk en fotografie. Onze specialisten bouwen al sinds 1994 websites en zijn zeer ervaren in het bieden van goed beheerbare systemen voor meertalige websites.
Copyright © 2019 - Hybrid web studio


Deze site is gemaakt met Hybrid cms | Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's