Deel deze pagina via:
Deel deze pagina via Twitter Deel deze pagina via Facebook Deel deze pagina via LinkedIn

nieuws & blogs

Nieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd
Google versleutelt alle bestanden in Cloud Storage
Google wil testers proefballonnen

contact

Hybrid web solutions
Woudsedijk 12
2461 CR  Langeraar
[t] +31 (0) 172-609 714
[e] info@hybrid-ws.nl

Neem contact op

Waarom content management

Waarom content management? Op welke grond besluit u over te gaan op content management. Dat is de vraag die iedereen die overweegt een content management systeem aan te schaffen of te laten ontwikkelen zich af zou moeten vragen. Hierop zijn een aantal antwoorden mogelijk. Op deze pagina vindt u de meest voorkomende redenen om over te gaan tot het inzetten van een content management systeem.

Ik wil zelf controle hebben over mijn gegevens

Wilt u zelf controle over uw website?
Wilt u zelf controle over uw website?
De meest voorkomende reden tot het inzetten van een content management systeem is de controle over de gegevens. Wanneer u een website of webwinkel hebt zonder content management systeem bent u in veel gevallen afhankelijk van een andere partij welke zelfs relatief kleine aanpassingen in de gegevens voor u moet uitvoeren. Met een content management systeem kunt u dit zelf. Hybrid web solutions is gespecialiseerd in content management en kan u helpen uw situatie in eigen hand te nemen.

Ik wil zelf snel aanpassingen aan mijn website kunnen maken

Doordat u zelf de controle over uw gegevens hebt, hoeft u niet te wachten tot een andere partij tijd heeft om de door u gewenste aanpassingen in de gegevens te kunnen toepassen. U vraagt de gegevens zelf op, brengt de aanpassing aan en slaat vervolgens de gewijzigde gegevens op.

Ik wil een eenvoudig systeem waarvoor ik geen cursus hoef te volgen

Hybrid web solutions maakt eenvoudig te bedienen systemen
Systemen moeten eenvoudig te bedienen zijn
Voor veel organisaties is het vaak erg onhandig om gegevens in een website aan te brengen. Het duurt lang, u gebruikt het systeem weinig, de gegevens worden in code gepubliceerd of u heeft technische kennis nodig om de aanpassingen te kunnen aanbrengen. Met een content management systeem worden de gegevens los van de weergave gemaakt en in een eenvoudig beheersysteem gepresenteerd. Aanpassingen zijn dan geen enkele moeite meer. Hybrid web solutions vindt gebruiksvriendelijkheid (ofwel 'usability') erg belangrijk. Eenvoud in het beheer bepaalt immers voor een belangrijk deel hoe actief u met uw website aan de gang gaat, en dus hoe succesvol u met uw website kunt worden.

Ik wil duidelijk overzicht hebben over mijn webpagina's

Wanneer u veel gegevens hebt welke door u aangeboden worden, is het eenvoudig het overzicht kwijt te raken. Met een content management systeem worden deze gegevens gerangschikt op bepaalde kenmerken. Hiermee kunt u door zoeken en rangschikken snel uw gegevens terugvinden.

Ik wil vooruit kunnen werken voor drukke periodes zoals kerst of valentijnsdag

Wanneer u van tevoren weet wanneer een bericht of pagina op uw website moet verschijnen of er vanaf gehaald moet worden, kunt u dit in een content management systeem van tevoren aangeven. Zo kunt u in de voor u drukke en hektische periodes toch nog actuele gegevens aanbieden, zonder dat u hiervoor uw andere bezigheden aan de kant moet zetten.

Ik wil vooraf kunnen bepalen van wanneer tot wanneer iets op de website staat

Doordat u vooraf gegevens kunt klaarzetten, maar ook vooraf kunt bepalen tot wanneer deze gegevens gepubliceerd moeten worden, hoeft u niet altijd te denken aan de actualiteit van uw gegevens. De instellingen zorgen ervoor dat de gegevens indien gewenst pas op een bepaalde dag verschijnen of verdwijnen. Hierdoor is uw gegevensbestand altijd up to date.

Lees: wat content management is
Lees: content management systeem

vraag om meer informatie

Volg Hybrid web solutions op Twitter
Volg Hybrid web solutions op LinkedIn
Volg Hybrid web solutions op Facebook


© 2018 - Hybrid Web Solutions powered by Hybrid cms
Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's