Deel deze pagina via:
Deel deze pagina via Twitter Deel deze pagina via Facebook Deel deze pagina via LinkedIn

nieuws & blogs

Nieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd
Google versleutelt alle bestanden in Cloud Storage
Google wil testers proefballonnen

contact

Hybrid web solutions
Woudsedijk 12
2461 CR  Langeraar
[t] +31 (0) 172-609 714
[e] info@hybrid-ws.nl

Neem contact op

Het belang van goede vertalingen

Nederland is een land van ondernemers. Lokaal, regionaal, landelijk, maar ook zeker internationaal. En een ondernemer probeert natuurlijk ook via internet zijn doelgroep te bereiken. Lokaal, regionaal, landelijk, maar ook zeker internationaal. Maar dat dit niet altijd goed gaat is ook een feit. Veel websites van internationaal opererende bedrijven zijn niet vertaald naar gebruikte voertalen of zijn vertaald op een gebrekkige wijze. Jammer, want een goede vertaling speelt een essentiële rol bij internationaal succes.

Hybrid web solutions biedt al geruime tijd systemen aan waarmee u uw internationale website zelf van informatie kunt voorzien. Een van de recente voorbeelden hierbij is de website www.vanvlietcontainers.nl. K.G. van Vliet Verhuur B.V. heeft de vertalingen door een professioneel vertaalbureau laten maken, waardoor er kwalitatief hoogstaande vertalingen gebruikt zijn in de meertalige pagina's. Veel bedrijven maken hier een cruciale fout: ze vertalen de website zelf of, erger nog, gebruiken online gereedschappen als Google Translate om de vertalingen te doen. Soms gaat dit goed, bijvoorbeeld wanneer de vertaler vertaalt naar zijn of haar moedertaal, maar vaker sluipen er toch foutjes of fouten in de tekst.

Hybrid web solutions onderschrijft het belang van goede vertalingen. Dat we een samenwerking zijn aangegaan met een vertaalbureau is dan ook geen verrassing. Tekom Vertalers in Hoofddorp bestaat reeds 36 jaar en kan voor u vertalingen maken in alle talen. Goede vertalingen met een goed opgezet content management systeem als het onze kunnen ook voor u het verschil maken.

Neem contact op voor meer informatie.

 

Volg Hybrid web solutions op Twitter
Volg Hybrid web solutions op LinkedIn
Volg Hybrid web solutions op Facebook


© 2018 - Hybrid Web Solutions powered by Hybrid cms
Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's