Deel deze pagina via:
Deel deze pagina via Twitter Deel deze pagina via Facebook Deel deze pagina via LinkedIn

nieuws & blogs

Nieuwe HTTP-standaard krijgt encryptie ingebouwd
Google versleutelt alle bestanden in Cloud Storage
Google wil testers proefballonnen

contact

Hybrid web solutions
Woudsedijk 12
2461 CR  Langeraar
[t] +31 (0) 172-609 714
[e] info@hybrid-ws.nl

Neem contact op
Snelste download bij de Zuid-Koreanen

Zuid-Koreanen downloaden het snelst

Bestanden downloaden via internet gaat het snelst in Zuid-Korea. Dat gebeurt met een gemiddelde snelheid van 2202 kilobytes per seconde (KBps).

Dat blijkt uit een dinsdag gepubliceerde uitslag van een onderzoek van het Amerikaanse media distributie bedrijf Pando Networks. De top 5 bestaat verder uit RoemeniŽ (1909 KBps), Bulgarije (1611 KBps), Litouwen (1462 KBps) en Letland (1377 KBps). Daarna komen Japan, Zweden, OekraÔne, Denemarken en Hongkong, dat de rij sluit met 992 KBps.

Nederland valt met 934 KBps net buiten de top 10, maar komt wel ruim boven het wereldwijde gemiddelde van 580 KBps uit. Het bedrijf onderzocht 27 miljoen downloads van 20 miljoen computers in 224 landen van januari tot juni dit jaar.

Downloaden gaat het langzaamst in de Democratische Republiek Congo, waar een bestand met 13 KBps wordt binnengehaald. In de Centraal-Afrikaanse Republiek gaat dat met 14 KBps bijna net zo traag, evenals op de Comoren (23 KBps).

Volgens Pando Networks is het opvallend dat de verschillen zo groot zijn. In industrielanden kan veelal stukken sneller worden gedownload dan in ontwikkelingslanden. Toch zitten landen als de Verenigde Staten (606 KBps), Frankrijk (604 KBps), het Verenigd Koninkrijk (599 KBps) en China (245 KBps) niet eens in de buurt van de snelsten.


Bron: Automatiseringgids
Door: ANP

Volg Hybrid web solutions op Twitter
Volg Hybrid web solutions op LinkedIn
Volg Hybrid web solutions op Facebook


© 2018 - Hybrid Web Solutions powered by Hybrid cms
Lees hier onze privacyverklaring
extra pagina's